Sončne elektrarne za dom

V osmih korakih do nove Sončne elektrarne za dom

Izpolnite obrazec za (če že imate pridobljeno soglasje, ga priložite).

Podpis potrditve naročila je pravna podlaga za urejanje dokumentacije v imenu stranke in za določitev termina obiska na terenu. Glede na stanje objekta vam svetujemo, uskladimo čas postavitve in se dogovorimo o podrobnostih montaže.

Prikaz sheme

Pri Podjetju ENERTRON pripravimo ustrezno dokumentacijo za priključitev v regijsko elektrodistribucijsko službo. Postopek pridobivanja soglasja običajno traja do 30 dni, a je lahko daljši v primeru povečanega obsega dela in/ali povpraševanja pri elektrodistributerjih.

Sočasno pripravimo tudi dokumentacijo za pridobitev nepovratnih sredstev.

Po pridobljenem soglasju sledi oddaja zahtevka za sklenitev nove pogodbe za dobavo energije.

Po končanem četrtem koraku sledi montaža sončne elektrarne, ki traja največ dva dneva. Po montaži opravijo pregled in meritve elektrarne v skladu z veljavno zakonodajo.

Po opravljenih meritvah podjetje ENERTRON zbere celotno dokumentacijo, elektrodistribucijsko podjetje izvede prevzem naprave, sledi podpis pogodbe o predaji v uporabo. Sončna elektrarna je tako uradno priključena v omrežje.

Po priključitvi sončne elektrarne v omrežje sledi ponovna predstavitev naprave, postopkov v primeru izrednih dogodkov in nastavitev nadzora delovanja sončne elektrarne na vaši mobilni napravi ali računalniku.

Podjetje ENERTRON, sladno s sklenjeno pogodbo o vzdrževanju, sončno elektrarno redno spremlja iz svojega nadzornega centra, v primeru napak poskrbi za njihovo odpravo in tako zagotavlja njeno nemoteno delovanje v celotni življenjski dobi naprave.

Povpraševanje


NAŠI PARTNERJI

Z vrhunsko kakovostjo komponent in konkurenčno ceno zagotavljamo zanesljivost delovanja ENERTRON sončnih elektrarn in vašo trajnostno naravnanost.
Verjamemo le v preverjeno kakovost, zato opremo vodilnih svetovnih proizvajalcev komponent Candian Solar, Trina Solar, Solar Edge in lokalnih specializiranih ponudnikov storitev uporabljamo tudi pri gradnji in vzdrževanju lastnih elektrarn.