Komponente

Z vrhunsko kakovostjo komponent in konkurenčno ceno zagotavljamo zanesljivost delovanja ENERTRON sončnih elektrarn in vašo trajnostno naravnanost.

Verjamemo le v preverjeno kakovost, zato opremo vodilnih svetovnih proizvajalcev komponent Candian Solar, Trina Solar, Solar Edge in lokalnih specializiranih ponudnikov  storitev uporabljamo tudi pri gradnji in vzdrževanju lastnih elektrarn.

Fotonapetostni moduli

Canadian Solar (NASDAQ: CSIQ), ustanovljen leta 2001 v Kanadi, deluje kot vodilni svetovni proizvajalec solarnih fotonapetostnih modulov in ponudnik rešitev za sončno energijo z več kot 12.000 zaposlenimi po vsem svetu. Z proizvodnjami v Kanadi, na Kitajskem, v Braziliji in državah jugovzhodne Azije, ima Canadian Solar 9 GW proizvodnih zmogljivosti in je skupaj dobavil več kot 29 GW solarnih modulov v zadnjih 17 letih.«

Sončni panel – fotonapetostni modul je naprava, ki energijo sonca pretvarja v enosmerno električno energijo. Sestavljen je iz sončnih celic (kristalov silicija). Aluminijasti okvir zagotavlja njegovo trdnost.

ALL BLACK – Avantgard LINIJA:

CS1H-MS_ALL BLACK High density MONO PERC

Sončne celice izbranega modela CS1H-MS_ALL BLACK High density MONO PERC_ so monokristalne. Te module odlikuje prefinjen v celoti črn izgled. Sodijo med module najvišjega cenovnega razreda.

Prenesi dokument All black sončnih panelih

MONOKRISTALNI MODULI:

CS3K-MS_High Efficiency MONO PERC_ , CS3L-MS_Super High Power MONO PERC

Sončne celice izbranega modela CS3K-MS_High Efficiency MONO PERC_ , CS3L-MS_Super High Power MONO PERC so monokristalne. Monokristalni moduli so med najbolj razvitimi in raziskanimi moduli in zagotavljajo večjo proizvodnjo energije na čim manjšem prostoru.

Prenesi dokument o monokristalnih modulih

POLIKRISTALNI MODUL:

CS3K-P_High Efficiency

Sončne celice izbranega modela CS3K-P_High Efficiency_ so polikristalne, vgrajene so med kaljeno steklo in posebno folijo. Polikristalni moduli so moduli cenovno ugodnejši, zato jih imenujemo tudi komercialni moduli.


Prenesi dokument o polikristalnih modulih

CS3K-P MBB - 5BB

Razsmerniki

SolarEdge inverterska rešitev povečuje proizvodnjo električne energije, omogoča podrobnejši nadzor nad moduli in zagotavljanja večjo varnost tako med montažo kot obratovanjem sončne elektrarne.

Razsmerniki enosmerne vhodne količine (napetost in tok) spreminjajo v izmenične izhodne veličine in jih sinhronizirajo z elektroenergetskim omrežjem. Zagotavljajo kakovosten izhodni signal in ustrezno frekvenco ter nadzor nad delovanjem sončne elektrarne.

Za več informacij o izdelku si naložite datoteko

Nosilna konstrukcija

Ekskluzivno zastopništvo za nosilne konstrukcije zagotavlja varno in stroškovno učinkovito montažo fotonapetostnih modulov na vsak tip strehe.

Želite naročiti posamezne komponente? Povežimo se, sporočite nam katere komponente potrebujete .